Lägenheter

Bekväma företagslägenheter

Hos Hotell Conrad har vi tillgång till drygt 50 företagslägenheter som hyrs ut till företag månadsvis.

Samtliga företagslägenheter är utrustade med TV, gratis bredband samt kök eller pentry. Separat tvättstuga finns att tillgå för alla hus. Lägenheterna är möblerade och städning ingår varje vecka. I städningen ingår även byte av sänglinne och handdukar.

Vi renoverar lägenheterna efter hand vilket gör att de ser väldigt olika ut. Vissa är väldigt moderna medan andra är lite mindre moderna.

Alla lägenheter på V Vittusgatan 5 renoverade. Huset består av 20 lägenheter, ettor, tvåor och treor. Det är nya kök från Ballingslöv, nytt badrum, väggar, golv och nya säkerhetsdörrar. Även korridorerna och entrén har fått en ansiktslyftning och Home Company har levererat möblerna.

Har du några frågor angående våra lägenheter så kan du maila till apartment@hotellconrad.se. Detta gäller även dig som redan bor hos oss, det är inte alltid receptionspersonalen sitter på rätt information angående lägenheterna – använd mailadressen istället så kommer du till rätt person med en gång.


Här finns lägenheterna

Ni hittar alla våra företagslägenheter i centrala Karlskrona
Västra Vittusgatan 5 – 20 st lägenheter
Västra Köpmansgatan 14 – 12 st lägenheter
Hantverkargatan 15 – 22 st lägenheter
Huset på Gården – 1 lägenhet i ett eget hus på ca 75 kvm


Storlek

Hotell Conrad kan erbjuda allt från små ettor med pentry till stora nyrenoverade treor med kök.

De flesta av våra stora företagslägenheter finns på Västra Vittusgatan 5. I huset bredvid Hotell Conrad hittar ni ettor och tvåor och på Hantverkargatan finns det mest ettor med pentry men även två ettor och en tvåa med kök.

Priser
Priserna varierar beroende på lägenhetens storlek och standard, för aktuell tillgänglighet och prisuppgift maila till apartment@hotellconrad.se. Du kan hyra per månad, vecka eller dag.

För att skicka en förfrågan via mail klicka här.